Liukuvan patio-oven edut

Lasiovet voivat olla eri muotoisia ja kokoisia. Ja vaikka monet asunnonomistajat valitsevat ulospäin avautuvat ovet, liukuva patioovi on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat tehdä sisäänkäynnistään yhtä toimivan kuin tyylikkään. Alla on joitain liukuvan patiooven asennuksen eduista verrattuna perinteisiin ovivaihtoehtoihin.

Liukuovet pystyvät tarjoamaan leveämmän oviaukon suunnittelunsa ansiosta. Vakiomitat voivat vaihdella 5 jalusta aina 12 jalkaan – mikä tarjoaa mukavamman tilan, jonka läpi perheesi voi tulla ja mennä.

Liukuovi säästää aina tilaa, toisin kuin ulospäin kääntyvät ovet. Voit hyödyntää enemmän tilaa oven sisällä ja ulkopuolella, koska liukupaneelit eivät tarvitse lisätilaa avautuakseen.

Jos haluat päästää kesätuulen sisään, mutta pitää ötökät poissa, liukuovi tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet.

Useimmat kääntöovet on valmistettu puusta, joka on louhittu lukemattomista puista. Liukuovet valmistetaan pääasiassa alumiinista, metallista ja vinyylistä. Nämä materiaalit kuormittavat ympäristöämme paljon vähemmän.

Vastaa