Puukuistin pylväät

Kuistipylväät ovat loistava lisä kotisi estetiikkaan. Ne voisivat lisätä mielenkiintoa ja tyyliä kiinnostamattomiin ja yksinkertaisiin kuisteihin. Jos etsit tapoja parantaa kotisi ulkoasua, kuistipylväät voivat olla täydellinen vaihtoehto. Sen lisäksi, että ne toimivat tärkeänä tukina rakenteille, pylväillä on myös merkittävä rooli kuistin ulkonäön kannalta.

Nämä osat sopivat usein yhteen kaiteiden ja kattojen kanssa yleisilmeen luomiseksi. Alla on lueteltu joitain yleisimmistä saraketyypeistä, joista voit valita.

Puiset kuistipylväät löytyvät mahonkista, vaahterasta, tammesta, männystä, setristä, tiikistä sekä punapuusta. Voit ostaa puisia pylväitä, joissa on selkeä malli, joka sopii hyvin yksinkertaisen tyylin kuistille. Jos haluat ylellisemmän valinnan, valitse puiset pylväät käsin veistetyillä kuvioilla.

Nämä ovat parhaita valintoja, kun haluat saada vintage-tyyliä kuistille. Jos haluat kiehtovan nykyaikaisen tyylin ja muotoilun, voit itse valita puiset pylväät yhdistettynä kiviin tai tiileihin.

Vastaa